Over ons

Jobo bedrijfskleding is vanuit Jobo Schoonmaak Groothandel in het jaar 2000 gestart met het verkopen van bedrijfskleding. Reden hiervoor was, dat menig glazenwasser vroeg naar warme jassen of regenkleding. Kleinschalig zijn we toen begonnen met regenkleding en jassen. Al snel werd dit uitgebreid met t-shirts, polo's, sweaters ,werkbroeken en werkschoenen. 

Om alle kleding te voorzien van een bedrijfslogo werd er een pers en een snijplotter aangeschaft. In 2010 zijn wij uitgebreid met een borduurmachine omdat hier veel vraag naar was. In 2011 kwam er een 2e borduurmachine bij.

Door de jaren heen groeiden wij flink en na talloze interne verbouwingen zijn wij in 2018 verhuisd naar het pand naast de schoonmaakgroothandel.

In ons nieuwe pand kregen wij de beschikking over een grote showroom waar we nog meer konden laten zien wat er op bedrijfskleding gebied te krijgen is.

Ook werd wederom het machinepark vernieuwd met een DTF printer en nieuwe transferpersen en een nieuwe 4 kops borduurmachine.

In 2020 zijn wij gestart met Sportprijzen Hoogeveen welke een eigen plek heeft in de showroom. Ook het graveren van plaatjes van de sportprijzen doen wij in eigen huis.

Anno 2024 zijn er 7 werknemers in dienst bij Jobo Bedrijfskleding.

Bedrijfskleding in Hoogeveen en omstreken

Bent u op zoek naar bedrijfskleding? Dan is Jobo Bedrijfskleding in Hoogeveen het juiste adres voor u! Sinds 1983 verzorgen wij namelijk voor de meest uiteenlopende bedrijven hun kleding op maat met onze Drentse nuchterheid. Naast een veelzijdig en uitgebreid aanbod in bedrijfskleding verzorgen wij ook het bedrukken of het borduren van uw kleding. Hierdoor kunnen wij uw bedrijf compleet ontzorgen op het gebied van tshirts, truien, werkbroeken, schoeisel en nog veel meer!

Met ons uitgebreide assortiment van merken zoals FHB, JAKO en ELKA, hebben wij veel opties die passen bij zowel jouw voorkeur als de eisen van jouw specifieke werksector. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op!

Contact

Alt titel
Danielle
Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze experts!

1