FHB werkkleding

Sinds 1947 is werkkleding de passie van FHB. Het Duitse bedrijf staat bekend om de kwalitatieve werkkleding die zij bieden voor verschillende sectoren. Elk kledingstuk wordt met nauwkeurigheid gemaakt, waarbij de keuze van materialen belangrijk is. Hierdoor garandeert FHB werkkleding niet alleen bescherming, maar ook comfort, zelfs tijdens langdurige werkzaamheden. 

Bekijk het aanbod 

Van broeken tot jassen en polo's, ons assortiment heeft het allemaal in veel verschillende kleuren en maten. Benieuwd naar wat JOBO Bedrijfskleding voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem een kijkje in de catalogus hieronder en ontdek het uitgebreide aanbod aan FHB werkkleding.

FHB werkkledingFHB werkbroekFHB werkjas

Bekijk catalogus

Bedrijfskleding met jouw eigen logo 

Bij Jobo Bedrijfskleding ligt de focus op het bedrukken en borduren van kleding met bedrijfslogo's. Met onze apparatuur zorgen wij ervoor dat u logo met precisie op de kleding aan wordt gebracht. Wij bieden professionele bedrijfskleding met ontwerpen die naar u wensen voldoen.

Wilt u graag nog meer informatie over de FHB werkkleding? Of heeft u vragen over het laten bedrukken of borduren van je bedrijfslogo?  Neem dan gerust contact met ons op!


Jurgen
Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze experts!

1