Diensten

Bij JOBO Bedrijfskleding gaan we verder dan alleen het produceren van kledingstukken. Onze toewijding aan onze klanten strekt zich uit tot het bieden van een volledige ontzorging, vanaf het allereerste contact tot het moment van levering en zelfs daarna. We begrijpen dat elk detail belangrijk is voor het succes van jouw bedrijf, daarom bieden we een uitgebreide service die verder gaat dan alleen het vervaardigen van kleding.

Een van de manieren waarop we dit doen, is door het organiseren van passessies op locatie. We komen naar jou toe, op een tijdstip dat voor jou het beste uitkomt, om ervoor te zorgen dat elk lid van jouw team de perfect passende bedrijfskleding krijgt. Dit bespaart jou niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat de kleding direct op maat wordt gemaakt voor een professionele uitstraling.

Wil je meer weten over onze uitgebreide dienstverlening en hoe we jou kunnen helpen bij het creëren van een professionele uitstraling voor jouw bedrijf? Klik dan op een van de onderstaande blokken voor meer informatie. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Danielle
Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze experts!

1