Bedrijfskleding Hoogeveen

Bij Jobo Bedrijfskleding in Hoogeveen helpen wij je graag bij het verzorgen van een professionele uitstraling voor je bedrijf. Dit doen wij dankzij onze specialisatie in het leveren van bedrijfskleding die niet alleen aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet, maar ook jouw merk perfect uitdraagt. Met onze diensten in borduren, bedrukken, en een persoonlijk kledingplan, tillen we jouw bedrijfsidentiteit naar een hoger niveau. Lees verder wat wij exact voor je kunnen betekenen.

Neem direct contact op Vraag een offerte aan

Borduurwerk voor bedrijfskleding in Hoogeveen

Voor het beste resultaat met ons borduurwerk combineren we traditioneel vakmanschap met moderne precisie. Ons borduurwerk brengt jouw bedrijfslogo, embleem, of ontwerp met ongeëvenaarde detailnauwkeurigheid tot leven op elke gewenste kleding. Kies voor een duurzame manier om jouw merk te etaleren, die bestand is tegen de tijd en het gebruik in elke werkomgeving!

Bedrukking van topkwaliteit

Ons in-house team van experts gebruikt de nieuwste technologieën voor het bedrukken van bedrijfskleding. Of je nu jouw logo wilt laten schitteren op T-shirts, polo's, of werkkleding, wij garanderen een indrukwekkend resultaat dat jouw team onderscheidt. Ontdek de kracht van een professionele uitstraling met Jobo Bedrijfskleding.

Bedrijfskledingsplan afgestemd op jouw wensen

Ieder bedrijf is uniek. Daarom werken we nauw met je samen om een gepersonaliseerd bedrijfskledingplan te ontwikkelen dat precies aan jouw behoeften voldoet. We helpen je bij alles: van het kiezen van de juiste kleding, zoals stevige werkbroeken, fijne polo's, nette blouses en veilige schoenen, tot het personaliseren met gedetailleerd borduurwerk of opvallende prints. Bij Jobo Bedrijfskleding is alles geregeld.

Innovatief kleding management systeem (KMS)

Dankzij ons kleding management systeem bieden we een flexibele en efficiënte oplossing voor het beheren van jouw bedrijfskleding. Dit systeem maakt het gemakkelijk om kledingstukken en punten te verdelen onder je werknemers, waarbij elk individu de vrijheid heeft om zijn of haar eigen keuzes te maken. 

Stel dat iedere medewerker 100 punten krijgt en dat een broek 40 punten kost. Medewerkers kunnen dan twee broeken kiezen, en hebben dan nog 20 punten over voor andere items zoals T-shirts, polo's of schoenen. Dit maakt niet het team blij, en helpt je bedrijf ook slim met het kledingbudget om te gaan!

Kom langs en laat je adviseren!

Bij Jobo Bedrijfskleding in Hoogeveen staan jouw wensen centraal. Van persoonlijke passessies op locatie tot ons deskundig advies in de showroom, wij zijn er om jou te ondersteunen. Neem contact met ons op of vraag een gratis offerte aan. Laat ons samen werken aan de ideale bedrijfskledingoplossing voor jou en je team!

Neem contact op Vraag een offerte aan

 

Danielle
Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze experts!

1