Tricorp

Tricorp is een Europees merk voor werkkleding. Als één team werken ze samen met alle collega’s aan het ontwikkelen en leveren van de beste en meest duurzame werkkleding voor iedere professional. In ruim 30 jaar tijd heeft Tricorp een dealernetwerk opgebouwd van ruim 1.500 dealers en zijn wij actief in 18 landen.

Bij Tricorp vinden ze het belangrijk dat werkkleding veilig, kwalitatief hoogwaardig en functioneel is, maar vooral ook dat het comfortabel draagt, modieus en duurzaam is. Om écht iedere professional aan te kunnen kleden, hanteren ze een brede maatrange van XS t/m 8XL. Door het houden van hun eigen voorraad van méér dan 10.000 artikelen en een uitleveringssnelheid van 24 uur is Tricorp enorm flexibel en klantgericht. Naast de voorraadartikelen zijn ze ook gespecialiseerd in maatwerk, waardoor ze in specifieke wensen van de eindklant kunnen voorzien.

Bekijk het aanbod van Tricorp

Nieuwsgierig van JOBO Bedrijfskleding voor jouw bedrijf kan betekenen? Bekijk dan de onderstaande catalogus en ontdek het uitgebreide assortiment.

BEKIJK CATALOGUS


Jurgen
Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze experts!

1