De beste bedrijfskleding in Emmen vindt u hier

Bent u op zoek naar kwalitatieve bedrijfskleding in Emmen en omgeving? Dan bent u bij Jobo Bedrijfskleding aan het juiste adres! Sinds 2000 zijn wij gespecialiseerd in het leveren voor diverse sectoren. Ons aanbod blijft groeien om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Van glazenwassers tot bouwvakkers: wij hebben wat u nodig heeft

Jobo begon bescheiden met het verkopen van regenkleding en jassen voor glazenwassers. Al snel breidden wij ons assortiment uit met t-shirts, polo's, sweaters, werkbroeken, en werkschoenen. Tegenwoordig bieden wij een breed scala aan kledingstukken die geschikt zijn voor verschillende beroepsgroepen. Deze variëren van de bouw tot de horeca.

Personaliseer uw bedrijfskleding

Wij begrijpen dat bedrijfskleding niet alleen functioneel moet zijn, maar ook een weerspiegeling van uw merk. Daarom bieden wij diverse mogelijkheden. In 2010 hebben wij onze eerste borduurmachine aangeschaft.

Dit was om aan de groeiende vraag naar geborduurde bedrijfslogo's te voldoen. Inmiddels hebben wij meerdere borduurmachines. Daarnaast beschikken we over geavanceerde apparatuur zoals een DTF-printer en nieuwe transferpersen. Zodat wij uw kleding professioneel te bedrukken.

Bezoek onze showroom

Na talloze interne verbouwingen en een verhuizing in 2018, beschikken wij nu over een ruime showroom. Hier kunt u ons uitgebreide assortiment bekijken. Hier kunt u de verschillende opties zien en voelen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw bedrijf.

Meer dan alleen bedrijfskleding

Naast bedrijfskleding zijn wij ook uw go-to partner voor sportprijzen. In 2020 zijn wij gestart met Sportprijzen Hoogeveen, die een eigen plek heeft in onze showroom. Ook voor het graveren van plaatjes voor sportprijzen kunt u bij ons terecht.

Waarom kiezen voor Jobo Bedrijfskleding?

  • Ruime ervaring: Sinds 1983 zijn wij een betrouwbare partner voor bedrijfskleding.
  • Uitgebreid assortiment: Van FHB, JAKO tot ELKA, wij hebben de merken die u zoekt.
  • Persoonlijke service: Wij helpen u bij elke stap, van het kiezen van de juiste kleding. Daarnaast ondersteunen wij u bij het personaliseren ervan.
  • Lokale betrokkenheid: Met onze Drentse nuchterheid en betrokkenheid staan wij altijd voor u klaar.

Klaar om je aan te kleden?

Bent u benieuwd wat Jobo Bedrijfskleding voor uw bedrijf in Emmen kan betekenen? Vraag nu een offerte aan, bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag met al uw bedrijfskleding behoeften!

Offerte aanvragen Contact opnemen

Danielle
Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze experts!

1