Bedrijfskleding Assen: kwaliteit, stijl en service bij Jobo

In het hart van Drenthe, waar de wind waait over uitgestrekte velden en de gemeenschap leeft op een mix van traditie en vooruitgang, vindt u Jobo Bedrijfskleding. We zijn niet zomaar een leverancier van bedrijfskleding. We zijn een symbool van toewijding aan kwaliteit, stijl en persoonlijke service.

Offerte aanvragen Contact opnemen

Van de grond opgebouwd: Assen's eigen bron van bedrijfskleding

Het begon allemaal met een eenvoudig idee en een passie voor service. In 2000 begon Jobo als een bescheiden initiatief, gegroeid vanuit Jobo Schoonmaak Groothandel. Vanaf de allereerste jas die een glazenwasser droeg tot aan de uitgebreide collectie van vandaag. We hebben altijd één doel voor ogen gehad: tevreden klanten.

Creativiteit in ambacht: personaliseer uw stijl

Bij Jobo gaat het niet alleen om kleding; het gaat om identiteit. We begrijpen dat uw bedrijfskleding een verlengstuk van uw merk is. Het biedt een kans om uw unieke verhaal te vertellen.

Met onze state-of-the-art borduurmachines en druktechnieken kunnen we uw visie tot leven brengen. Van subtiel geborduurde logo's tot op maat gemaakte ontwerpen, uw stijl spreekt luider dan woorden.

Assen's modecentrum: ontdek onze showroom

Stap binnen in onze showroom, waar bedrijfskleding tot leven komt. Hier kunt u niet alleen kleding zien, maar ook ervaren. Voel de kwaliteit van onze materialen, bewonder de veelzijdigheid van ons assortiment.

Laat u inspireren door de mogelijkheden. Ons vriendelijke team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap. Van de eerste selectie tot de laatste steek.

Meer dan kleding: de Jobo ervaring

Bij Jobo gaat het niet alleen om wat u draagt, maar om hoe u zich voelt. Als een familiebedrijf geworteld in de gemeenschap van Assen, geloven we in het creëren van langdurige relaties. Of u nu een kleine ondernemer bent of een groot bedrijf vertegenwoordigt, u bent bij ons thuis. Laat ons uw partner zijn in stijl, comfort en vertrouwen.

Ervaar de Jobo revolutie in bedrijfskleding

Kom langs bij Jobo Bedrijfskleding en ontdek de nieuwe standaard in bedrijfskleding. Onze showroom in Assen verwelkomt u met open armen. Laat ons u verrassen, inspireren en verbazen. Uw zoektocht naar de perfecte bedrijfskleding begint hier.

Klaar om te passen?

Bent u benieuwd wat Jobo Bedrijfskleding voor uw bedrijf in Assen kan betekenen? Vraag nu een offerte aan, bezoek onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag met al uw bedrijfskleding behoeften!

Offerte aanvragen Contact opnemen

Jurgen
Heb je een vraag?

Neem contact op met een van onze experts!

1